Lumea este plina de culori, dar numai negrul  este culoarea care se imbina perfect cu orice stil de design.

Negrul inspira distinctie, respect si eleganta si o atractie irezistibila.

 

audrey-hepburn-breakfast-at-tiffanysTotul despre negru

Audrey Hepburn a lasat mostenire stilul “Little Black Dress” femeilor si a lumii intregi. Costumul negru elegant de seara este tinuta ideala pentru evenimentele speciale, dar si cele casual pentru viata de zi cu zi. Negrul a fost mereu culoarea care a definit rebelul, artistul sau spiritul creator. Datorita contrastului creat cu lumina, culoarea neagra capata un caracter unic si o atractie captivanta.

 

In traditia chineza Yang-ul reprezinta negrul, intunericul sau partea masculina care este intr-un contrast total cu albul Yin-ului, partea feminina. In simbolul Yin-Yang aceste doua culori distinctive se impletesc perfect creand o armonie desavarsita.

 

Ofera-i o usoara tenta de negru

Cel mai important aspect la utilizarea tonurilor de negru pentru designul interior este echilibrarea proportiilor principale. Un perete negru intr-un spatiu decorat in culori pale poate conferi incaperii o nota aparte de eleganta, la fel ca si un accesoriu asemeni unei vaze, unui tablou sau unei lampi.  Pe de alta parte, o camera cu pereti vopsiti in negru poate parea la prima vedere sumbra si inconfortabila. Dar care este adevarul legat de culoarea neagra in bucatarie? Probabil ca o bucatarie decorata in negru nu v-ar inspira pofta de mancare, insa o chiuveta neagra constituie acel element de design exclusivist intr-o bucatarie luminoasa si spatioasa.

 

 

Bucataria ta in negru magic

Am dezvoltat  diverse nuante de negru pentru chiuvetele SCHOCK, Puro si Magma pentru gama CRISTADUR® si Nero pentru gama CRISTALITE® PLUS. Acesta varietate de nuante demonstreaza versatilitatea culorii negre. Puro, dupa cum indica si numele, este un negru clar si profund, pe cand Magma este mata si naturala. Nero este nuanta profunda si catifelata de negru, care ii confera caldura si confort spatiului.

 

Tu ce fel de negru preferi?

 

 

masquerade-mask-black