Designul chiuvetelor de bucatarie se schimba foarte repede. Ce este la moda astazi poate sa nu mai fie la moda maine, si de aceea este de multe ori dificil sa alegi un stil deosebit, care sa ramana in trend oricand. De asemenea, calitatea si functionalitatea chiuvetei sunt esentiale avand in vedere faptul ca o bucatarie de redecoreaza odata la cativa ani. Alegerea unei chiuvete Blancoalaros este in mod categoric una inspirata. Premiata in 2010 cu doua trofee de design importante, IF si Red Dot, chiuveta Blancoalaros imbina in mod perfect aspectul contemporan, functionalitatea si materialele moderne intr-un produs unic. Designul modern si inconfundabil este foarte bine reprezentat prin denumirea acestui produs. Denumirea de „Blancoalaros” a fost aleasa pornind de la Latinescul „ala”, care inseamna „aripa”. Simetria chiuvetei Blancoalaros 6S Silgranit, cu doua „aripi” cu design armonios este in topul preferintelor clientilor.

Chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit este o alegere de exceptie pentru bucatarii decorate in stil contemporan. Inspirata de arhitectura moderna, chiuveta impresioneaza in primul rand prin materialul din care este realizata.
Silgranit Puradur II este un material revolutionar, caracterizat printr-o serie de avantaje:

• Extrem de usor de curatat
• Nu se pateaza
• Nu se zgarie
• Rezistent la temperaturi inalte
• Igienic
• Disponibil intr-o gama larga de culori moderne care nu se estompeaza in timp.

 

blanco-alaros-2Aspectul de granit si suprafata matasoasa insa foarte rezistenta sunt doua componente esnetiale alematerialului compozit Silgranit PuraDur II, realizat in majoritate din piatra naturala.
Chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit prezinta o cuva XL situata la mijloc, cu un C-overflow stilizat. De asemenea, este posibila montarea unor baterii retractabile, pentru o functionalitate sporita. Designul simetric adauga o nota contemporana, iar functionalitatea este conferita de tocatorul din sticla glisant peste toata suprafata chiuvetei. Aceasta optiune foarte utila permite gospodinelor sa gateasca in conditii de deplina siguranta si igiena, in imediata apropiere a jetului de apa. Suprafata de glisare la tocator are o margine plana, facilitand o alunecare usoara si o manevrabilitate crescuta.

  • Tocatorul glisant din sticla securizata este disponibil in culorile alb si negru.
  • Sticla securizata garanteaza o folosire in deplina siguranta, indiferent daca alegeti sa tocati legume sau sa transati carne.

Modul in care a fost conceputa chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit denota creativitate: tocatorul din sticla securizata poate fi utilizat pentru gatit sau poate acoperi chiuveta, oferind un spatiu suplimentar de-a lungul blatului de bucatarie. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca aceasta chiuveta poate fi montata in mod clasic pe orice blat de bucatarie cu o margine cu profil conventional. Detaliile tehnice va ajuta sa puteti instala cu usurinta o chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit, premiata pentru designul inovativ pe un blat clasic. Flexibilitatea si raportul pret/calitate au facut Chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit unul din produsele cele mai populare ale firmei Blanco.

 

 

 

red-dot-design-award