Calitatea incontestabila a produselor germane este reflectata in produsele tip chiuvete granit BLANCO, care ofera implicit confort si design pentru o bucatarie moderna. Chiuvetele BLANCO SilGranit au in consistenta 80% granit combinat cu compusi acrilici, ceramici si pigmenti de culoare oferindu-le caracteristici de neegalat. Granitul este o roca recunoscuta pentru duritatea si rezistenta sa, chiuvetele BLANCO SilGranit fiind astfel o investitie garantata pe termen foarte lung.

 

blanco-silgranit-2Suprafata dura, dar eleganta, a chiuvetelor BLANCO SilGranit, ofera utilizatorului o experienta unica. Datorita proprietatilor excelente ale materialului din care sunt realizate chiuvetele granit Blanco, acestea se caracterizeaza prin usurinta in intretinere, iar nivelul de rezistenta pe care aceste chiuvete compozit le au, nu a mai fost atins pana in prezent. Alte caracteristici importante ale chiuvetelor Blanco SILGRANIT sunt rezistenta la pete (de natura chimica sau organica), dar si curatarea usoara si scurgerea lina a apei pe suprafata acestora. Este remarcabila usurinta cu care aceste chiuvete granit pot fi ingrijite, petele si urmele putand fi foarte usor de indepartat cu un burete de curatat si apa, iar in cazul petelor persistente putin praf sau lichid de curatat este suficient pentru o curatare completa. Pentru ca suprafata chiuvetelor SilGranit este foarte dura si rezistenta, obiectele din metal pot lasa urme de culoare, urmare a eroziunii metalului, nu a chiuvetei. Dar si acestea se indeparteaza la fel de usor. Nici depunerile de calcar nu sunt o problema, fiind usor de indepartat folosind un praf sau lichid de curatare. Chiuvetele granit pot fi utilizate intensiv, pastrandu-si toate calitatile initiale in materie de aspect, folosind produsele de intretinere Blanco Polish. Nu trebuie uitate nici accesoriile pentru chiuvete de la Blanco. Tocatorul din lemn, cosul pentru scurgere sau tava multifunctionala, special concepute pentru aceste chiuvete granit, usureaza munca, aduc un plus de confort si beneficiaza de garantia calitatii Blanco. Blaturile decorative din sticla pot aduce un plus de eleganta unei chiuvete granit.

 

blanco-silgranit-3Chiuvetele din material compozit de tip granit – SilGranit de la BLANCO Germania se disting prin calitatile deosebite in materie de rezistenta la uzura mecanica si pete. Structura stratului acoperitor a materialului, asigura o curatare rapida si usoara, permite tratarea suprafetei chiuvetei cu preparate de curatare chimice puternice fara a deteriora suprafata. Materialul din care este confectionata o chiuveta granit ajuta la mentinerea integritatii produsului, si mai mult, a functionalitatii lui. Suprafata dreapta si neteda a unei chiuvete granit (marginea care se aseaza pe blat) este importanta pentru incorporarea fixa si fara probleme a chiuvetei in blatul de bucatarie.

 

Chiuveta granitblanco-silgranit-4 are avantajul unei montari rapida, usoara si sigura doar cu ajutorul siliconului, care nu permite scurgeri si umflarea blatului. O chiuveta granit este prevazuta cu gauri tehnologice pentru baterie, care ofera posibilitatea de gaurire suplimentara, la dorinta dumneavoastra. Chiuveta granit este un produs de o clasa inalta, care are un aspect mai impresionant si o rezistenta fizico-chimica si mecanica mai mare decat orice alta chiuveta. Chiuvetele granit au structura compacta si absorb zgomotul de apa cadenta, iar cuvele spatioase creaza un confort atat de mult dorit de fiecare utilizator. Prin urmare, sa salutam acest produs si sa-l primim fara reticente in casele noastre.