blanco-culina-s-3Din totalul timpului petrecut in bucatarie, 60% il petrecem la chiuveta. De aceea, chiuveta si bateria de bucatarie trebuie sa fie functionale si sa fie compuse dintr-un material inovativ care sa usureze munca in bucatarie. Spalatul vaselor nu este o sarcina tocmai placuta, insa o baterie de bucatarie poate fi de ajutor. Daca in ce priveste alegerea chiuvetelor sau vaselor ceramice o facem gandindu-ne mai mult la estetica, o baterie de bucatarie trebuie aleasa si in functie de performantele pe care le ofera. S-a cam dus vremea bateriei de bucatarie clasice. In orice locuinta moderna este preferata  astazi, inclusiv cand se fac lucrarile de reparare sau renovare, o baterie de bucatarie moderna, gratie aspectului  elegant si usurintei de manevrare. Nu doar viitorii beneficiari prefera o baterie de bucatarie moderna, dar si specialistii recomanda astfel de baterii de bucatarie, unul dintre motive fiind ca se pot monta cu racorduri flexibile, ceea ce simplifica montarea. Noile tehnologii utilizate pentru o baterie cu dus permit limpezirea vaselor folosind dusul flexibil, monocomanda permite folosirea bateriei  cu dus cu usurinta, iar aspectul inoxului si designul modern transforma aceasta sarcina in ceva placut.

blanco-culina-s-4Solutiile de spalare BLANCO sunt concepute pentru a oferi mai mult spatiu si o ingrijire mai usoara. Cu o perfecta combinatie intre chiuveta, baterie de bucatarie si sistemul de sortare a deseurilor menajere BLANCO va ofera incepand cu pachetul standard functionalitate la un nivel ridicat. Chiar si la nivelul standard, BLANCO confera gamelor de chiuvete, bateriilor de bucatarie si sistemelor de colectare a resturilor menajere un grad inalt de funcţionalitate. Solutiile sistematice perfecte si diferitele montari lasa proiectului mult spatiu la dispozitie. Calitatea reprezinta unul din principalele caracteristici ale produselor BLANCO, oglindindu-se in toate segmentele de producţie. Prioritatea nr. 1 la BLANCO este calitatea, compania situandu-se astfel printre primele din aceasta bransa, tocmai prin promovarea managementului calitatii, pus in practica printr-un control consecvent al calitatii produselor incepnd de la material prima pana la obţinerea produsului finit.

 

blanco-culina-s-1O baterie de bucatarie de ultima generatie este Blancoculina-S. Bateria Blanco este disponibila  in variantele baterie inox si baterie dus.  Bateria Blanco are un design captivant cu focalizare vizuala speciala. Resortul delicat din inox ofera libertate de miscare pana in zona cuvei.Printre alte facilitati prin care se remarca bateria BLANCO amintim: blocarea confortabila a furtunului cu ajutorul unui suport precis cu magnet, doua tipuri de jet – functie de jet cu duze pentru indepartarea calcarului si furtun cu jet fascicular placut.Caracteristicile tehnice care recomanda bateria BLANCO sunt: baterie de bucatarie rotativa la 360 grade, etansari ceramice, furtunuri flexibile de legatura pentru instalare deosebit de usoara si sigura, suport stabilizator pentru a asigura stabilitatea bateriei atunci cand este montata in chiuvete de inox.

 

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand alegeti o baterie de bucatarie noua:
• nivel de zgomot: atentie in oferta producatorilor la specificatia de silentiozitate, deoarece este posibil sa gasiti baterii care fac un zgomot deosebit de puternic atunci cand dati drumul la apa. Zgomotul cel mai puternic apare la amestecarea apei calde cu cea rece.
• fiabilitatea in timp a bateriilor: de retinut ca garantia unor produse de calitate poate merge pana 25 de ani.
• materialul: in afara de considerentele estetice, materialul din care sunt facute si finisajele reprezinta o serie de motive care va pot determina sa alegeti produse mai scumpe. Isi merita banii materialele care se sterg usor si pe care nu raman pete de calcar.

 

blanco-culina-s-2Bateria Blanco indeplineste cu brio toate aceste cerinte.  O baterie de inox se caracterizeaza prin  curatare usoara care asigura o igiena de un nivel inalt, rezistenta la temperaturi inalte si la socuri termice, rezistenta la impact si rezistenta la factori chimici. Nu este de mirare ca bateria BLANCO a primit numeroase premii: extreme de ravnitul premiu red dot pentru design in  2011, precum si doua premii de la reviste  americane de renume de design – premiul KBCulture  si IDEA ( International Design Excellence Award).

Doar recent lansata pe piata, bateria de inox BLANCO a primit premiul iF de design de produs pentru 2012. Cu design-ul sau elegant si functionalitatea ridicata, aceasta baterie de inox indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Blancoculina-S este o combinative irezistibila intre aspectul elegant si functionaliatea inovatoare.

 

 

 

red-dot-design-awardif-product-design-award