Daca spatiul din bucatarie este limitat atunci este nevoie de solutii multifunctionale. De exemplu chiuvetele compacte cu accesorii practice sunt o solutie perfecta pentru a creste suprafata de lucru langa zona de preparare a mancarii. Iar Blanco Elon XL 6 S dovedeste ca poate face fata aceste provocari si poate arata si bine pe deasupra. Noua chiuveta Silgranit are un corp si o scurgere spatioasa insa punctul forte ramane dimensiunea compacta. Design-ul elegant al acestei chiuvete moderne, asemanator unui val este elementul care atrage atentia oricui.

Dar Blanco Elon mai are un as in maneca inafara de acest design reusit. Suprafata de scurgere poate fi marita in doar cateva momente. Aici este zona in care accesoriul istet, care se potriveste ca forma si design cu chiuveta, isi intra in functie. Acest gratar elegant de forma rotunda este usor the conectat la suprafata de scurgere. Nici un milimetru de spatiu nu este pierdut. Accesoriul exclusivist, fabricat din otel inoxidabil actioneaza ca o prelungire a scurgerii.

Ori ca este pe ea sau langa ea, in ambele cazuri, acest gratar intra intr-o simbioza perfecta, din punct de vedere optic, cu chiuveta deoarece se potriveste perfect cu design-ul usor ondulat. In plus, aceasta ustensila practica, care este inclusa ca si accesoriu standard, poate fi folosit la masa si pe post de tocator decorativ.
Ca si accesorii optionale putem enumera tocatorul din lemn de fag sau plastic alb si o strecuratoare multifunctionala din otel inoxidabil care se poate atarna deasupra chiuvetei, ambele contribuind la eficientizarea secventelor culinare la chiuveta. Cu ale sale dimensiuni exterioare de doar 780 x 500 mm, Blanco Elon XL 6 S a fost gandit pentru chiuvete de 60-cm. Avand un picior care merge sprijinit in fata robinetului, ea este folosibila si la chiuvetele care sunt pozitionate in fata unui geam. Elon este o plus compact acestui model modern si versatil de chiuvete cu un singur bol si se potriveste perfect in bucatariile mici.

Noua chiuveta Silgranit este extrem de usor de intretinut, iar murdaria se prinde greu de ea. Mai mult de atat: formula patentata de igienizare care creaza un strat de protectie antibacterian, este unica.

Blancoelon este disponibil in 10 culori atractive care se integreaza armonios in ambientul bucatariei. Cea mai recenta adaugare este culoare gri (asemanatoare pietrei), o nuanta de gri inchis cu o textura asemanatoare rocilor si contraste delicate de maro care ii dau o caldura ispititoare. Este ideala pentru a fi folosita in combinatie cu cele mai noi modele de decoratiuni de lemn si roca cu nuante deschise de gri. Iar pentru a le potrivi pana la ultimul detaliu, noi avem o vasta gama de baterii exclusive Blanco de diverse modele, culori si finisaje.