Datorita conceptului inovator de design si multifunctionalitatii sale, noul produs este mult mai mult decat o chiuveta obisnuita. In cazul modelului PREPSTATION D-150 functionalitatea exceptionala, spiritul revolutionar si arta se imbina intr-un mod nemaiintalnit si creeaza un concept unic de clatire. Cuva laterala de dimensiuni reduse este zona care foloseste la scurgerea ustensilelor de bucatarie sau a alimentelor, in timp ce in cuva mare accesoriile precum sita din inox servesc etapelor ulterioare de pregatire si preparare a alimentelor si a strecuratului. Ergonomia designului se extinde pana la nivel de baterie. Recomandarea producatorului este de a combina acest model cu bateria CONOS PRO, care se impune pe plan vizual prin gatul de lebada, inspirand eleganta atemporala. Bateria domina prin capul telescopic cu functie de dus care abordeaza intregul proces de pregatire cu ton de profesionalism total.
Tai, toci, arunci la gunoi, cureti si speli in acelasi loc, chiar in mijlocul bucatariei. Poti pregati fructe, legume, peste sau carne pe un tocator din lemn sau plastic, perfect integrat in zona de scurgere a chiuvetei, sau pe suprafata de lucru din mijlocul chiuvetei PREPSTATION D-150.
Noul model este disponibil in noua culori din gama CRISTADUR® si poate fi integrat in bucatarie in trei moduri diferite – pe cabinet de suport, integrat in blat sau pe substructura – in corpuri de bucatarie cu latimea de minimum 120 cm.
Inovatia castigatoare a premiului „KüchenInnovation des Jahres® 2017”
Premiul „KüchenInnovation des Jahres® 2017” constituie confirmarea noilor dimensiuni inovatoare ale chiuvetelor SCHOCK. Modulul PREPSTATION a fost intr-adevar foarte convingator pentru ca sprijina procesele de pregatire si preparare a alimentelor proaspete printr-un concept unic care transforma zona din jurul chiuvetei intr-un spatiu functional de lucru, oferind fiecarui specialist in domeniul artei culinare o suprafata de lucru ce incorporeaza o chiuveta cu o cuva principala si una secundara, impreuna cu diverse accesorii pentru eficientizarea lucrului. Expertii din juriu si publicul au considerat ca o astfel de inovatie va revolutiona conceptul actual despre zona destinata gatitului, in timp ce placerea resimtita in timpul proceselor de pregatire a alimentelor va creste considerabil datorita noului design de exceptie a acestei chiuvete modulare.